POLITICA DE CONFIDENTIALITATE/PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

1.Site-ul www.termostatwifi.ro asigura protectia dreturilor si libertatilor funadmentale ale persoanelor fizice si in special a dreptului la protectia datelor cu caracter personal, in conformitate cu Regulamentul European cunoscut sub denumirea de GDPR – Regulamentul (UE) 2016/679

2.”Date cu caracter personal” inseamna orice informatii privind persoana fizica identificata sau idetificabila; o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un idetificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

3. Site-ul termostatwifi.ro are acces la urmatoarele date ale utilizatorilor, o data ce acestia isi dau acordul, bifand casuta corespunzatoare consitamantului expres: nume, prenume, e-mail, telefon, adresa fizica in cazul persoanelor fizice.

4. Aceste date personale colectate de catre site sunt stocate in conditii de securitate si nu sunt prelucrate in alt scop decat cel prevazut expres de site (ofertare, livrare, facturare si contractare), precum si in scop statistic sau de marketing.

Temeiul juridic al prelucrarii datelor il constituie crearea oportunitatii de ofertare si de incheiere a contractelor in domeniu de activitate al societatii, in mediul online.

Societatea nu este autorizata sa transmita tertelor persoane datele personale transmise la punctul 3 decat si in scopul mentionat la punctul 4.

Datele cu caracter personal sunt prelucrate in mod legal, echitabil si transparent fata de utilizator/client. Ele se rezuma a fi adecvate, relevante si limitate la ceea ce este necesar in raport cu scopurile in care sunt prelucrate.

Datele cu caracter personal sunt pastrate intr-o forma care permite identificarea utilizatorilor pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate datele, iar pe perioada nelimitata doar in scop statistic/de marketing.

Utilizatorul are dreptul sa isi retraga in orice moment consintamantul. Retragerea consintamantului nu afecteaza legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consitamantului, inainte de retragerea acestuia.

Societatea furnizeaza utilizatorului/clientului informatii privind actiunile intreprinse asupra datelor in urma unei cereri, fara intarzieri nejustificate si in orice caz in cel mult o luna de la primirea cererii. Aceasta perioada poate fi prelungita cu doua luni atunci cand este necesar, tinandu-se seama de complexitatea si numarul cererilor.

Utilizatorul/clientul are dreptul de a solicita, in ceea ce priveste datele cu carcater personal, accesul la acestea, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii sau a dreptului de a se opune prelucrarii, precum si a dreptului la portabilitatea datelor, in conformitate cu GDPR. Utilizatorul/Clientul are dreptul de a primi datele cu caracter personal care il privesc si pe care le-a furnizat operatorului intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si are dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea operatorului caruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal).
Utilizatorul/clientul are dreptul de a obtine din partea societatii o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care o privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective, precum si la alte informatii legate de prelucare, la cerere.

In orice moment, utilizatorul/clientul are dreptul de a se opune, din motive legate de situatia particulara in care se alfa, prelucararii datelor cu caracter personal care il privesc, inclusiv creatii de profiluri.

Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drep scop marketingul direct, persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment prelucrarii in acest scop a datelor cu caracter personal care o privesc, inclusiv crearii de profiluri, in masura in care este legata de marketingul direct respectiv.

Cu privire la maniera de prelucrare a datelor personale ale persoanei fizice, in situatia prelucrarii necorespunzatoare/ilegale a datelor exista posibilitatea de a depune o plangere in fata Autoritaii de Supraveghere A.N.S.P.D.C.P. precum si de a introduce o cale de atac judiciara.

Responsabilul cu protectia datelor:

Ambrosie Lorena Maria cu datele de contact:

Sc Automatech Online Srl

Ro33110107, J32/553/2016

Localitatea Sibiu, str. Marasesti, nr.9

E-mail: info@termostatwifi.ro

Tel.: +40766068211

Atentie folosim cookie-uri! Continuand sa navigati pe site-ul nostru, sunteti de acord cu folosirea acestora

Datele si informatiile personale nu vor fi folosite pentru reclama sau vandute, vor fi pastrate putin timp si apoi vor fi sterse de pe server.

Daca doriti stergerea lor mai repede sau stergerea contului, definitiv, va rugam sa ne scrieti la info@termostatwifi.ro

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Sc Automatech Online Srl are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: inregistrare site pentru comenzi

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru a comanda. Refuzul dvs. determină refuzul procesarii comenzilor.

Informaţiile înregistrate nu vor fi divulgate altor operatori sau persoane fizice.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnata la info@automa.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR

Ce sunt cookie-urile?

Cookie-urile reprezinta fisiere temporare utilizate pentru a stoca date pe computer sau dispozitivul mobil de fiecare data cand accesati un website. Sunt folosite pe scara larga pentru a face website-urile sau anumite servicii ale acestora sa functioneze mai eficient. De asemenea , cookie-urile sunt utilizate pentru raportarea anumitor informatii.

Cookie-urile noastre nu sunt folosite pentru a retine informatii cu caracter personal precum nume , prenume , e-mail sau detalii bancare , ci pentru a monitoriza activitatea si actiunile realizate pe paginile accesate in vederea imbunatatirii experientei utilizatorilor si in scop de marketing .

Cookie-uri esentiale pentru website

Aceste cookie-uri sunt absolut necesare pentru a va furniza serviciile disponibile in cadrul site-ului , dar si pentru acces la sectiuni protejate. Acestea din urma se genereaza dupa autentificare , pentru verificarea expirarii sesiunii.

Aceste cookie-uri sunt strict necesare pentru functionalitatea site-ului si rularea corecta a platformei web.

Cookie-urile pot fi blocate sau sterse prin modificarea setarilor browser-ului.

Cookie-uri folosite pentru performanta

Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a imbunatati performantele site-ului termostatwifi.ro , sa analizam maniera in care site-ul functioneaza si bineinteles sa identificam erorile potentiale care pot exista.

Cookie-uri pentru analiza si personalizare

Cookie-urile care colecteaza informatii de acest tip sunt folosite cu scopul de a ne ajuta sa intelegem cum este folosit site-ul sau cat de eficiente sunt companiile noastre de marketing. De asemenea , ne ajuta sa personalizam complet website-ul , in vederea imbunatatirii experientei de utilizare a site-ului.

Cookie-uri pentru promovare si targeting

Le folosim pentru a face mesajele de promovare mai relevante , tinand cont de interesele pe care le aveti. De asemenea , aceste cookie-uri indeplinesc si alte functii , precum revenirea aparitiei anunturilor in mod continuu , asigurarea livrarii lor optime din punct de vedere al afisarii si in unele cazuri selectia anunturilor pe baza intereselor pe care le manifestatii.

Gestionarea cookie-urilor

Aveti dreptul de a decide daca acceptati sau respingeti cookie-urile!

Puteti seta si personaliza optiunile browser-ului pentru a accepta sau refuza cookie-urile . Daca veti alege sa respingeti cookie-urile , veti putea continua sa folositi site-ul nostru , insa accesul la anumite functionalitati si zone securizate poate fi astfel restrictionat.

Majoritatea retelelor de promovare va pun la dispozitie o modalitate de a va dezabona de la anunturile de promovare bazate pe interese specifice.

Puteti alege sa renuntati ca identificatorii de promovare pentru dispozitive mobile sa fie folositi de asemenea pentru anunturile de promovare bazate pe interese specifice. Va trebui sa accesati setarile dispozitivului mobil si sa urmati instructiunile cele mai recente in acest sens. Daca veti alege sa renuntati , vom elimina toate datele colectate despre dumneavoastra si nu vom mai colecta ulterior date suplimentare. Identificatorul aleator desemnat dumneavoastra ( de catre noi sau terte parti ) va fi de asemenea eliminat . Acest lucru inseamna ca daca la o data ulterioara , decideti sa acceptati din nou conditiile , nu vom mai putea continua urmarirea si monitorizarea folosind acelasi indentificator ca si inainte , intrucat veti fi considerat un utilizator nou al sistemului din toate punctele de vedere.

Tratam cu seriozitate protectia datelor cu caracter personal si cautam in mod constant sa ne imbunatatim manierele in care le putem proteja, tinandu-ne la curent cu orice modificari cu privire la monitorizarea , urmarirea si utilizarea acestora.